Quiz: Are You Mr. Android 2011?

January 6, 2012

If you’re an Android user, you may recognize yourself as a typical Android user. BlueStacks has collected data on what the typical Android user will be like. The data was gathered from a collection of information supplied by Nielsen and their 145,000 Facebook followers. They have named this data: Mr. Android 2011.

So first things first—why is it a he and not she? The answer is because the typical user of the OS is male.

“Mr. Android is everything Android users are…all their dynamism, visualized as one person,” says John Gargiulo, BlueStacks’ Vice President of Marketing and Business Development.

 

Do you think you’re Mr. Android 2011? Find out by answering this quiz:

1. What color is your hair?
a. Green
b. Brown
c. Black

Answer: Black. There is a 47% chance that Mr. Android 2011 has black hair. 38% of Android users have brown hair, 9% have blond hair, and 3% have red hair. Although BlueStacks also polled a total of 3% of Android users who have green hair.

2. How long is your hair?
a. Very Short
b. Average
c. Long

Answer: 51% of Android users have average length hair. 32% have very short hair while 6% have long hair.

3. Which would you rather have:
a. Bangs
b. a Mohawk

Answer: It really doesn’t matter because collectively, a total of 6% of Android users have either bangs or a Mohawk.

4. What is your nationality?
a. European
b. American
c. Asian

Answer: American. 36% of Android users come from America, followed by 28% from Asia and 27% from Europe.

5. Do you have glasses?

Answer: 37% of Android users have glasses.

6. Do you have freckles?

Answer: 30% have freckles

7. Do you believe you have a normal sized head?

Answer: Yes. 78% of Android users have a normal sized head while 18% have unusually large heads.

8. Would you rather wear a T-shirt or Dress Shirt?

Answer: T-Shirt: 71%; Dress Shirt: 18%

9. Are you more comfortable in Jeans, Khakis or Dress Pants?

Answer: Jeans: 62%; Dress Pants: 21%; Khakis: 6%

10. Would you rather wear sneakers or flip-flops?

Answer: Sneakers: 41%; Flip-Flops: 5%

11. Do you wear a watch?

Answer: No. Only 45% of typical Android users do.

12. Are you married, in a relationship or have a significant other?

Answer: Yes. 63% of typical Android users have a significant other.

13. How do you use your Android device?
a. For Work
b. For Play

Answer: 62% use it for play and only 38% use it for work.

Did you answer the above correctly? Then congratulations! You are officially a typical Mr. Android 2011 user!

Comments

  • Anonymous

    somewhat very misleading… for example: 37% wear glasses..but that is not ‘majority’, so is freckles it’s pretty much have and have nots so how are some of these making any sense is beyond me… *thumbs down* to the questionnaire. i dont usually hate things like this but this is pretty ridiculous.

  • Anonymous

    Yeah some these questions are pretty lame, I would prefer to see things like income level, education level, age, etc.

  • Anonymous

    ..WоW……Мy friеnd`s sistеr mакеs 59/hr оn thе intеrnеt. Shе hаs bееn unеmрlоуеd fоr 11 mоnths but lаst mоnth hеr incоmе wаs 5846$ јust wоrкing оn thе РС fоr а fеw hоurs. Read about it here ………..